Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije
Katedrala Poreč

  • Bazilika 1
  • Bazilika 2
  • Bazilika 3
  • Poreč
  • Vrata
: Neka ti srce bude posudica koju ćeš uvijek napuniti na izvoru Božje ljubavi! (sv. Katarina Sijenska)
: "Ja sam svjetlo svijeta; tko ide za mnom, neće hoditi u tami, nego će imati svjetlost života." - Ivan 8,12
: Ja sam vrata, govori Gospodin, tko kroz međe uđe, spasit će se; ulazit će i izlaziti i pašu nalaziti. (Usp. Iv 10, 9)

 

Svakog petka u godini (osim Velikog petka) održava se euharistijsko klanjanje pred izloženim Presvetim u kapeli sv. Križa u bazilici od jutarnje do večernje sv. Mise (po ljetnom rasporedu od 8,00 do 18,30, a po zimskom rasporedu od 8,00 do 17,30 sati).

Od 15,30 sati do 17,30 sati (po zimskom računanju vremena od 14,30 do 16,30 sati) klanjanje i molitvu za pokojne animiraju članovi Zajednice Presvetog Srca Isusova i Marijina za duše u čistilištu.

Od 17,30 do 18,30 sati (po zimskom računanju vremena od 16,30 do 17,30 sati) klanjanjee animiraju časne sestre Presvetog Euharistijskog Srca Isusva i Marijina. 

Tijekom došašća i korizme noćno euharistijsko klanjanje od završetka večernje mise u petak pa do početka svete mise u subotu animiraju članovi Zajednice "Bog je Ljubav".

Prije ili poslije svete Mise prigoda je za svetu ispovijed.

 

Copyright © Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije - Katedrala Poreč - Sva prava pridržana.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.